• Statistieken
  • Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/vhosts/51/213562/webspace/httpdocs/energieverbruikers.nl/themes/green_power/tmpl/overall_header.php on line 312
  • 137.639 producten en 70.793 productbeoordelingen
 

Over Energieverbruikers.nl

Energieverbruikers.nl is opgericht in 2009. Het is een website voor iedereen die geïnteresseerd is in het eigen energieverbruik en dan met name om dat verbruik te beperken. Weet u bijvoorbeeld hoeveel een plasma televisie per jaar aan stroom verbruikt en hoeveel dat dan kost? Verbruikt een lcd-televisie meer of minder energie dan een plasma-televisie? Wat is de zuinigste vaatwasser die momenteel te koop is? Allemaal vragen waar u op energieverbruikers.nl waarschijnlijk het antwoord vindt.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. Energieverbruikers.nl beschikt over een uitgebreide productdatabase. Uw vaatwasser, televisie, wasmachine, etc is waarschijnlijk ook te vinden. Zoek bovenin de zoekbalk uw apparaten in huis. Heeft u bijvoorbeeld een Siemens vaatwasser (type: SN54E501EU) dan zoekt u in de zoekfunctie op "Siemens SN54E501EU". Het is ook mogelijk algemener te zoeken. Als u een Siemens vaatwasser zoekt zoekt u op "Siemens vaatwassers". De eerste 50 resultaten worden getoond.

Mijn energieverbruikers

Op mijn energieverbruikers heeft u al uw energieverbruikers overzichtelijk op een rij. Tevens kunt u zien hoeveel alle energieverbruikers samen kosten en hoeveel de CO2-uitstoot bedraagt. Om gebruik te kunnen maken van deze service dient u zich wel eerst te registeren. Registeren is GRATIS en zonder enige verplichting!