• Statistieken
  • Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/vhosts/51/213562/webspace/httpdocs/energieverbruikers.nl/themes/green_power/tmpl/overall_header.php on line 312
  • 137.639 producten en 70.793 productbeoordelingen
 


Gebruiksvoorwaarden

Iedere bezoeker van energieverbruikers.nl is verplicht de gebruiksvoorwaarden van Energieverbruikers.nl na te leven. Deze worden hieronder benoemd.

Privacy

De privacy van onze bezoekers staat bij ons hoog in het vaandel. Persoonlijke informatie behandelen wij met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.

Copyright

Alle tekst- en beeldinformatie, data, handels- en domeinnamen, merken, logo's en andere bestanddelen van de website zijn eigendom van Energieverbruikers en worden beschermd door intellectuele rechten. Zonder voorafgaand schriftelijk akkoord van Energieverbruikers.nl, is het niet toegestaan hier iets van openbaar te maken, te verveelvoudigen of beschikbaar te stellen op een netwerk, anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen voor persoonlijk gebruik.

Misbruik

Het is verboden activiteiten te ondernemen die de website of achterliggende webservers beschadigen, onderbreken, stopzetten of op een andere manier minder efficiënt maken; inbreuk maken op rechten van derden - zoals auteursrechten, naburige rechten, merkenrechten of enige andere intellectuele eigendomsrechten of rechten met betrekking tot de bescherming van privacy; in strijd zijn met enige wet, regeling, verordening of andere toepasselijke regelgeving; bijdragen tot de verspreiding van virussen, Trojaanse paarden, wormen, bots of andere programmatuur die een geautomatiseerd werk of gegevens kan beschadigen, onbruikbaar of toegankelijk maken, wissen of zich toe-eigenen; resulteren in weergave en overdracht van materiaal met promotionele of publicitaire doeleinden, zonder dat hier van tevoren schriftelijke toestemming voor is gekregen van Energieverbruikers.nl.

Disclaimer

Energieverbruikers.nl is niet aansprakelijk voor de informatie die op de website staat. Energieverbruikers.nl doet er alles aan om betrouwbare informatie aan te bieden op de website.